Podlahy do potravinářství
Polyuretan – betonové povrchy
Do potravinářství využíváme vysoce chemicky a mechanicky odolný systém na bázi polyuretan-betonu.
PUR – betonové podlahy využívají jedinečné technologie polyuretanové pryskyřice, která dává podlahám mimořádnou odolnost proti agresivním chemikáliím, extrémnímu mechanickému a tepelnému namáhání a zaručuje dlouhodobé, trvanlivé řešení.
Ideální podlaha pro vinné sklepy a vinařství, pivovary, řeznictví, mlýnské provozy, výrobny nápojů a další potravinářské provozy.
Hygienické podlahy
Hygienické podlahy poskytují ideální konečnou úpravu podlah pro použití v potravinářském, nápojovém, chemickém a farmaceutickém průmyslu.
Představují jednolitý podlahový systém, který vytváří bezpečné a elegantní pracovní prostředí.
PUR – betonové podlahy jsou kompaktní a nepropustné, uchovávají si celistvost při teplotách do 130 °C (dle tl. systému) a prokazatelně vyhovují nejpřísnějším hygienickým požadavkům v případech, kdy má trvanlivá, odolná podlaha zásadní význam. Bezpečnost pracovníků na podlaze je zajištěna různými stupni nekluznosti.
Výhody PUR-betonu
Rychlost
Polyuretanové podlahové systémy umožňují rychlé uvedení podlahového systému do provozu.
Chemická odolnost
Polyuretanový beton odolává široké škále chemických látek, např. 50% kyselině octové.
Tepelná odolnost
Jediný syntetický podlahový systém odolávájící teplotám nad 100°C (tl. 9mm), s možností čištění párou.
Potřebujete s čímkoliv poradit?